Servicii de Consultanta in Afaceri

Consultanta manageriala

Schimbarile rapide in mediul de afaceri din Romania impun, pentru adoptarea unor decizii corecte, existenta informatiilor potrivite la momentul potrivit. Printr-o observare atenta si detaliata a schimbarilor si tendintelor in reglementarea mediului de afaceri,  clientii nostri beneficieze de asistenta profesionala bine documentata.

In procesul de initiere, dezvoltare si desfasurare continua a afacerilor in Romania, oferim clientilor nostri informatii strategice cu privire la identificarea si exploatarea celor mai avantajoase oportunitati si schimbari ale mediului de afaceri si ale pietei in care acestia opereaza.

Serviciile pe care le ofera compania noastra in acest domeniu vizeaza:

Consultanta manageriala pentru fundamentarea proceselor decizionale
Efectuarea de analize economico-financiare si studii de fezabilitate
Diagnostic financiar si expertiza financiar-contabila asupra intregii activitati
Evaluari economico-financiare ale societatilor
Intocmirea de planuri de finantare pe temen lung si mediu
Elaborarea documentatiilor necesare pentru obtinerea de credite bancare
Elaborarea si urmarirea bugetelor de venituri si cheltuieli
Elaborarea de tablouri de finantare si planuri de trezorerie
Intocmirea si analiza fluxurilor de numerar
Consultanta pentru operatiuni de achizitii, divizare, fuziune sau lichidare

Consultanta financiar-contabila

Avand in vedere evolutia rapida a sistemului contabil din Romania, este dificil pentru multe firme sa tina pasul cu noile reglementari si standarde specifice. Avand o buna pregatire teoretica si practica,  suntem capabili sa indeplinim cerintele impuse de acordarea de asistenta financiar-contabila clientilor nostri . Noi nu prestam doar servicii de contabilitate; ci lucram in stransa colaborare cu clientii pentru a le asigura acestora cele mai bune recomandari pentru structurarea optima a informatiilor contabile, financiare si fiscale ale acestora.

Serviciile noastre vizeaza:

Asistenta privind organizarea si tinerea contabilitatii primare si financiare.
Verificarea inregistarilor contabile si corecta calificare a operatiunilor care afecteaza patrimoniul societatii;
Asistenta in implementarea solutiilor informatice privind: contabilitatea financiara, de gestiune, evidenta personalului, raportarea manageriala etc.

Consultanta juridica

In stransa legatura cu mediul de afaceri, este foarte important ca societatile, atat romane, cat si straine, sa inteleaga pe deplin si sa aplice cu consecventa reglementarile legale care vizeaza initierea si dezvoltarea unei afaceri in Romania. Colaboram cu cabinete de avocatura specializate, pentru a-i ajuta si asista pe clientii sai sa faca fata unui sistem birocratic ce le guverneaza activitatea, de la infiintare si pana la lichidare.